Destination

Rejser til Frankrig

Rejsegarantifonden nr. 1478

Se alle vores rejser til Frankrig

Rejser til Frankrig kan være mange ting: skiferie i Alperne, solferie på Côtes d'Azur, storbyferie i Paris... Hos Vision Travel er Frankrig lig med cykelferie.

De fleste kender Frankrig som et cykelland på grund af Tour de France. Nu har du muligheden for at komme på din egen cykelrejse til Frankrig - og bare rolig, der er ingen etaper som i Touren. Vores cykelferier er for alle, der har lyst til at være aktiv på ferien og opleve smuk natur på to hjul, men der er ingen krav til cykelerfaring.

Vil du køre mellem romantiske byer, store lavendelmarker og olivenlunde, skal du på cykelferie i Provence. Området i Sydfrankrig er bl.a. kendt for sit solrige klima, romerske historie, aromatiske krydderier, lavendelsæber, rosévin og typisk sydfransk mad. Med andre ord er Provence en rigtig livsnyderdestination. Oplev området på en luksuriøs cykelferie.

Er du mere nysgerrig på Frankrig under renæssancetiden, og kunne du tænke dig at køre mellem eventyrlige slotte, skal du på cykelferie ved Loire-floden i det centrale Frankrig. Her kan du opleve den ene UNESCO-seværdighed efter den anden og køre afslappede ture langs floderne i området.

 

Mad og vin på rejsen til Frankrig
Icon / Mad og drikke
Gastro

Mad og vin - Du kan godt regne med at tage et kilo eller to på, når du rejser til Frankrig. Fristelserne i form af vine, oste, brød, tapenader, patéer og pâtisserie (kager) er endeløse, og man skal ikke holde sig tilbage, når man er på ferie. 

Slotte i Loire på rejser til Frankrig
Icon / Historie
Historie
Icon / Kultur
Kultur

Château efter château - Det franske ord for slot bruges ikke bare om vinhuse, men også om rigtige, beboelige slotte. Særligt i området omkring Loire-floden findes mange velbevarede slotte, der går helt tilbage til Middelalderen. Mange af dem kan man besøge, hvilket kan anbefales, hvis du ønsker at føle dig lidt royal for en stund.

Rejser til Frankrig Provence
Icon / Luksus
Luksus
Icon / Tryghed
Romantik

Provencalsk charme - Når du rejser til den sydfranske region Provence, kan du godt have dit kamera i konstant nærhed. Der er nemlig mange romantiske steder og udsigter på vejene. Fra de store lavendel- og olivenmarker til smalle brostensgader og landsteder, der er naturligt udsmykket med klatreplanter - lige til et postkort.

Andre spændende rejsemål

Måske er Frankrig slet ikke det rigtige rejsemål for dig? Så se vores andre fantastiske destinationer.