Destination

Rejser til Indonesien

Rejsegarantifonden nr. 1478

Se alle vores rejser til Indonesien

Vil du opleve en spændende kultur med hinduistiske templer og traditioner, samt eksotisk natur med risterrasser og farverige koralrev? Så skal du rejse til Indonesien. Her får du det lidt af det hele, plus det varme klima og de smukke strande, som inviterer til ren afslapning.

Bali er ikke overraskende den bedst kendte ø i Indonesiens kæmpe ø-hav. Her kan du det hele, og det er nemt at komme rundt på det meste af øen. Derfor går vores rejser til Indonesien også til "Gudernes ø", Bali.

Vi kombinerer badeferie med en rundrejse på egen hånd, hvor du kommer ud og oplever flere forskellige destinationer, men også har tid til at flade ud ved strand eller pool. Vi arrangerer al transport, inklusiv transfer med privat chauffør på øen, og indkvarterer dig på de skønneste hoteller.

Rejser til Indonesien Bali
Icon / Kultur
Kultur
Icon / Yoga
Yoga

Kulturel i Ubud - Balis "hovedstad" Ubud er en helt særlig by, som er et must, når man rejser til Indonesien. Byen ligger i det frodige højland og er kendt for at tiltrække mange kunstnere og spirituelle typer. Her kan du gå mellem skæve forretninger, små gallerier, yogastudier og caféer i stemningsfulde haver.

Andre spændende rejsemål

Måske er Indonesien slet ikke det rigtige rejsemål for dig? Så se vores andre fantastiske destinationer.