Destination

Rejser til Italien

Rejsegarantifonden nr. 1478

Se alle vores rejser til Italien

Pasta, rødvin og middelalderbyer med skæve huse og smalle brostensveje. Italien er lige så charmerende i virkeligheden, som man forestiller sig. Hvis du vil opleve Italien på en rejse, hvor du selv rejser rundt og kommer lidt væk fra masserne, er du kommet til det rigtige sted.

Vores rejser til Italien er primært aktive ferier, hvor du enten vandrer, cykler eller ror i kajak på ferien. Det er den bedste måde at komme ud og se noget af det "ægte" Italien. Det er nemlig ofte på landevejene - der hvor turistbusserne ikke stopper - man får de sjove, små oplevelser: et spontant besøg på en vingård, en dukkert i en ubefolket bugt eller en frokostpasta i en lille landsby.

Uanset hvilken rejsetype du er til, kan du være sikker på at spise godt og blive lidt forelsket i italienernes tilbagelænede livsstil. 

 

Rejser til Toscana i Italien
Icon / Mad og drikke
Gastro
Icon / Historie
Historie
Icon / Natur
Natur

Ferie i Toscana - Et af de mest populære områder for en rejse til Italien er Toscana. Hvis du endnu ikke har oplevet det berømte vinområde, skal du ikke tøve med at komme afsted. Du kan vandre eller cykle rundt i det bakkede landskab. Begge ferieformer er ideelle til at opleve flere af de mange charmerende middelalderbyer i området.

Rejser til Firenze i Italien
Icon / Historie
Historie
Icon / Must see
Must see
Icon / Storby
Storby

Start rejsen i Firenze - "Hovedstaden" i Toscana er den historiske by Firenze, som er fuld af spændende seværdigheder, shopping og gode restauranter. Flere af vores rejser starter i Firenze, så du kan opleve storbyen på din ferie til Italien.

Andre spændende rejsemål

Måske er Italien slet ikke det rigtige rejsemål for dig? Så se vores andre fantastiske destinationer.