Destination

Rejser til Maldiverne

Rejsegarantifonden nr. 1478

Se alle vores rejser til Maldiverne

Maldiverne er en drøm for mange og med god grund. Når du rejser til Maldiverne, får du nemlig en helt særlig form for badeferie, hvor du bor i din egen private villa på resortets egen private ø. Måske flyver du endda derud i en vandflyver... Det er next level-luksus at tage på ferie til Maldiverne!

Landet består af knap 2.000 bittesmå øer, der ligger i ringformede grupper kaldet atoller. En atol er faktisk resterne af en udbrændt vulkanø. I midten af "vulkanen" er en lagune, hvor vandet er lavt, klart og roligt, hvilket gør det muligt at bo over vandet i de berømte vandvillaer. Samt svømme, sejle og snorkle direkte fra stranden.

Hotellerne i Maldiverne er store og typisk 4- eller 5-stjernede med alle tænkelige faciliteter: pools, restauranter, barer, spa, fitness og alt, hvad man ellers kan forestille sig at få brug for på en uge i paradis.

Vores rejser til Maldiverne inkluderer fly tur/retur, en uges ophold på de mest populære resorts og all inclusive mad og drikke. Der er typisk også mange aktiviteter med i pakken, så når turen først er booket, skal du stort set ikke have pungen med på ferie.

Rejser til Maldiverne
Icon / Luksus
Luksus
Icon / Havudsigt
Ved vandet

En ø til hvert hotel - Maldiverne består af knap 2.000 småøer, og kun et par hundred af dem er beboede. Derfor er der nok til, at hvert resort simpelthen kan have sin egen private ø. Det er den ultimative følelse af isoleret ø-luksus. Glæd dig til at prøve det, når du rejser til Maldiverne.

Rejser til Maldiverne
Icon / Kayak
Kajak
Icon / Sejlads
Vandsport

Snorkling og kajak - Når man er omgivet af det lækreste, lave og klare vand, kalder det på diverse vandsportsaktiviteter. Flere af hotellerne har egne "husrev", hvor du kan snorkle og kigge på fisk og koraller direkte fra stranden. Du kan også leje kajakker eller stand up paddle boards og ro en tur rundt om øen.

Rejser til Maldiverne
Icon / Luksus
Luksus
Icon / Fly
Med fly

Ankomst i vandfly - Der er stil over at ankomme til sit hotel i et vandfly. Det er præcis, hvad du kan gøre, når du rejser til Maldiverne. Nogle resorts arrangerer nemlig privat pick-up af deres gæster, hvor personalet kommer i vandfly og transporterer dig til resortet. Udsigten til Maldivernes smukke ø-hav er en fantastisk start på turen!

Rejser til Maldiverne all inclusive
icon / Prisgaranti
Faste priser
Icon / Mad og drikke
Gastro

All inclusive - En rejse til Maldiverne inkluderer mere end de fleste andre badeferier. Opholdet er nemlig med all inclusive på mad, drikke, brug af vansportsudstyr og en lang række aktiviteter. Så når du først er der, skal du ikke bekymre dig om at betale - du skal bare nyde det.

Andre spændende rejsemål

Måske er Maldiverne slet ikke det rigtige rejsemål for dig? Så se vores andre fantastiske destinationer.