Destination

Rejser til Norge

Rejsegarantifonden nr. 1478

Se alle vores rejser til Norge

Du skal rejse til Norge, hvis du vil opleve et af verdens absolut smukkeste lande. Og så er det endda vores naboland! Norge er med sin længde på 2.500 km (uden fjorde og bugter!) et enormt land med stor variation i landskabet. 

På en rejse til Norge kan du køre i frodige dale og snehvide sletter. Du kan sejle på blanke fjorde og tæt på gletsjere. Og du kan se midnatssol om sommeren og nordlys om vinteren. Norge på alle måder vundet i natur-lotteriet, og det enorme land venter bare på at blive udforsket.

Vi har individuelle rundrejser til Norge. Det vil sige, at du rejser på egen hånd. Nogle af turene kører du selv rundt i bil, mens du på andre ture bliver kørt af lokale guides som en del af de inkluderede aktiviteter.

Især i det sydlige Norge giver det mening at køre selv. Her er vejene gode, og der er ikke så langt mellem de store byer som Oslo, Bergen og Stavanger. Disse byer kan kombineres med sejlture på fjordene og vandreture i naturen.

I det nordlige Norge, samt på Svalbard, kan det give bedre mening at opleve den vilde natur på guidede ture. Her kan du f.eks. komme ud at køre med slædehunde, komme på hvalsafari, jagte nordlyset og møde det oprindelige folk samerne. Der er masser af muligheder, så det handler bare om at vælge.

Kør selv ferie i Norge
Icon / Roadtrip
Roadtrip
Icon / Skib Copy
Sejlads

Kør selv i Norge - Hvis du vil opleve det sydlige Norge, er det oplagt at gøre på en kør selv-ferie. Du kan endda gøre det i din egen bil. Tag en af færgerne fra Danmark til Norge, eller kør op gennem Sverige - så sparer du flybilletten og ser samtidig landskabet skifte.

Vandring på Preikestolen
Icon / Individuel
Individuel
Icon / Aktiv
Vandring

Sceniske vandreture - Når du rejser til Norge, er naturen i fokus, og den kan opleves på mange måder: Du kan køre gennem endeløse landskaber, sejle på de blanke fjorde, køre med hundeslæde over sneen og selvfølgelig vandre i naturen. Rejser du til Stavanger, er en tur op på Preikestolen som her et must.

Andre spændende rejsemål

Måske er Norge slet ikke det rigtige rejsemål for dig? Så se vores andre fantastiske destinationer.