Destination

Rejser til Østrig

Rejsegarantifonden nr. 1478

Se alle vores rejser til Østrig

Hvis du vil på ferie i storslåede naturomgivelser uden at rejse særligt langt væk, skal du rejse til Østrig. Landet, der ligger lidt klemt midt i Europa, har nogle af de smukkeste landskaber i Europa, og så er det fuld af charme og romantik.

Den bedste måde at opleve Østrig er at være aktiv, f.eks. på en vandreferie eller cykelferie. Vores rejser til Østrig tilbyder en god blanding af motion og aktivitet på den ene side og tid til afslapning, spa og hyggelige pauser på en traditionel Stube.

Vi har primært rejser til det sydvestlige Østrig, i regionerne Tyrol og Salzburg. Det er her, man finder de østrigske Alper og de mange bjergsøer og UNESCO-fredede alpebyer, som du ikke må misse på din rejse til Østrig.

Aktiv ferie i Østrig

Man kan ikke rejse til Østrig uden at være lidt aktiv i landets fantastiske landskaber. Der er uendeligt mange kilometer vandrestier og cykelruter, så mon ikke der også er en rute til dig? 

Tyrol rejser til Østrig
Icon / Natur
Natur
Icon / Aktiv
Vandring

Sommer i Tyrol - Mange forbinder en rejse til Østrig med skiferie, men samme bjerglandskaber er mindst lige så fantastiske om sommeren (og foråret og efteråret). Her venter bjerge med sne på toppen, vilde blomster i grønne dale, græssende køer og træhytter. Det kan opleves til fods, på cykel, på sejlture og kabelbaner rundt i Tyrol.

Rejser til Østrig Salzburg
Icon / Historie
Historie
Icon / Kultur
Kultur

Start ferien i Salzburg - Mange af vores rejser til Østrig starter og/eller slutter i byen Salzburg, som også i sig selv er et besøg værd. Her har man tvistet udtrykket "If it ain't broke, don't fix it" til "If it ain't Baroque, don't fix it" på grund af byens imponerende arkitektur fra Barokken. Oplev den velbevarede historiske by på din rejse til Østrig.

Andre spændende rejsemål

Måske er Østrig slet ikke det rigtige rejsemål for dig? Så se vores andre fantastiske destinationer.