Destination

Rejser til Spanien

Rejsegarantifonden nr. 1478

Se alle vores rejser til Spanien

Der er mange gode grunde til at rejse til Spanien. Det suveræne klima er en af dem. Den varierede natur, der inviterer til fysisk aktivitet er en anden. Netop muligheden for at opleve vild, idylliske, landlig og bjergrig natur er omdrejningspunktet på mange af vores rejser til Spanien. Og så tæller muligheden for at mæske sig i tapas og spansk rødvin ikke ligefrem ned...

Vi er især glade for Mallorca som feriemål. Den populære klippeø er nemlig meget mere end overbefolkede strande. Mallorca har fantastiske cykel- og vandreruter, der tager dig rundt til de dele af øen, som byder på lokale landsbyer, ubefolkede kyststrækninger og charmerende landeveje gennem frugtplantager. Samtidig er det nemt og hurtigt at komme til øen og rundt på øen.

På fastlandet har vi rejser til Spaniens berømte pilgrimsrute Camino de Santiago. Her er der skruet ned for luksussen, men op for de store kulturelle oplevelser. Det er noget ganske særligt at gå sammen med hundredvis af andre pilgrimme, se landskabet skifte og få tid til at tænke helt nye tanker.

Aktiv ferie i Spanien

Det spanske klima og landets varierede natur er perfekt til en aktiv ferie med solgaranti. Læs mere om vandreferie og cykelferie i Spanien her.

Rejser til Spanien vandreferie på Mallorca
Icon / Mad og drikke
Gastro
Icon / Luksus
Luksus
Icon / Aktiv
Vandring

Luksus-hiking på Mallorca - Når man taler om rejser til Spaniens populære ferieø Mallorca, tænker mange på overturistede strande. Men på vores ture ser du det idylliske Mallorca, væk fra de populære kyster. Vi kombinerer det bedste af sol, livsnydelse og aktiv ferie med vandring om dagen og overnatning på små luksushoteller om natten.

Rejser til Spanien tapas
Icon / Afslapning
Afslapning
Icon / Mad og drikke
Gastro

Tapas, paella og Rioja - Du går ikke ned på mad eller vin, når du rejser til Spanien. Glæd dig til friskfangede fisk og rejer, fritteret blæksprutte, røget serranoskinke, grillede pimiento de padrón, kraftig olivenolie og søde frugter fra lokale frugttræer... Og så er der selvfølgelig god Rioja-vin i glasset til langt sjovere priser end herhjemme.

Andre spændende rejsemål

Måske er Spanien slet ikke det rigtige rejsemål for dig? Så se vores andre fantastiske destinationer.