Destination

Rejser til Tyskland

Rejsegarantifonden nr. 1478

Se alle vores rejser til Tyskland

Vi må bare erkende, at vores naboland i syd har trukket det længste strå, når det kommer til flotte og varierede landskaber: bjerge, dale, floder, søer, kløfter, vandfald... De har det hele. Heldigvis er det hele nemt at opleve det på en rejse til Tyskland. 

Det er især oplagt at tage på en aktiv ferie i Tyskland. Derfor har vi både vandreferier og cykelferier til Tysklands smukkeste områder. Er du til bløde bakker og idylliske middelalderbyer, vil en rejse til Rhinen være oplagt. Vil du hellere mærke den rene bjergluft og få panoramaudsigter fra et par tusind meters højde, så skal du til Bayern.

Alle vores rejser til Tyskland fokuserer på naturen, men der er masser af andre grunde til at besøge Tyskland: charmerende byer med bindingsværkshuse, historiske slotte og borgruiner, familieejede hoteller, store øl, lokale hvidvine og klassisk tysk ordnung, der betyder, at man kan være sikker på, at alting fungerer.

Aktiv ferie i Tyskland

Tysklands vidunderlige natur egner sig perfekt til en aktiv ferie. Er du mest til fredfyldte vandreture eller en cykelferie, hvor du kommer længere på kort tid? Du kan begge dele, når du rejser til Tyskland.

Rejser til Tyskland Rhinen
Icon / Mad og drikke
Gastro
Icon / Historie
Historie

Vin og historie langs Rhinen - Et af vores yndlingsområder i Tyskland er Rhine-floden, som løber tværs over det store land. Særligt den del, der løber gennem området Pfalz, er fantastisk med sine gamle slotte og mange vingårde.

Rejser til Tyskland med familien
Icon / Familie
Familie
Icon / Roadtrip
Roadtrip

Tyskland med familien - Det er oplagt at tage på familieferie i Tyskland, da det er nemt at starte bilen og tage hele familiens oppakning med. Samtidig egner mange af de tyske naturområder, f.eks. i dalene omkring de tyske floder, sig til vandreture med børn.

Biergarten
Icon / Mad og drikke
Gastro
Icon / Kultur
Kultur

Biergarten break - Der er ikke noget bedre end at afslutte en aktiv dag i naturen på en klassisk Biergarten, inden det er tid til et bad og middag. Tysklands udendørs barer er kendt for den afslappede stemning omkring langbordene og selvfølgelig de store, kolde øl. 

Andre spændende rejsemål

Måske er Tyskland slet ikke det rigtige rejsemål for dig? Så se vores andre fantastiske destinationer.