Om Vision Travel

Hvorfor Vision Travel?

Pakkerejser ud over det sædvanlige
Rejsegarantifonden nr. 1478
Rejser på egen hånd med Vision Travel
icon / Ekspertise
Ekspertise

Udvalgte ruter og hoteller - Rejsens længde, rute og hotel(ler) har vi udvalgt nøje for at give hver rejse det lille ekstra, som gør, man husker dem. Alt er udvalgt i samarbejde med lokale partnere, der kender destinationerne ud og ind, så hele pakken hænger sammen. I Alperne i Østrig vil du eksempelvis bo på små, familieejede hoteller, mens vi i Maldiverne har valgt store resorts, fordi det er her, man opholder sig på hele ferien.

Aktive rejser
Icon / Hiking boot
Aktiv ferie

Aktive rejser - På mange af vores rejser vil du opleve verden ved at bevæge dig i den - bogstaveligt talt. Vi har cykelferier, vandreferier, golfrejser og kajakferier. Uanset hvilken form du er til, kommer du tættest på både natur og kultur ved selv at være aktiv. Og så smager middagen om aftenen altså bare bedre, når man har bevæget sig om dagen.

Luksus på rejsen med Vision Travel
Icon / Luksus
Luksus

Luksus på rejsen - Aktiv ferie med Vision Travel er hverken med telt eller trangiasæt. Vi har sørget for bløde senge at sove i og transport af bagagen, når du vandrer eller cykler fra by til by, så du bare skal nyde turen. På mange rejser er der også fokus på lokal gastronomi og vin, da vi mener, det er en vigtig del af at nyde livet på en ferie.

Gennemsigtige priser med Vision Travel
icon / Prisgaranti
Faste priser

Gennemskuelige priser - Eftersom Vision Travel tilbyder færdige pakker, er prisen også gennemskuelig. Når du bestiller et tilbud på en rejse, får du en pris baseret på netop dine oplysninger og ønskede afrejsedato. Vi lægger ikke skjulte gebyrer til. Der kan dog forekomme turistskatter eller andre lokale merudgifter på rejsen, som ikke har været Vision Travel bekendt.

Du er i trygge hænder hos Vision Travel

Vision Travel er et nyt rejsebureau, grundlagt i december 2020, men der står erfarne folk bag. Selskabet er nemlig startet af erfarne folk fra rejsebranchen. Derfor har vi faktisk allerede over 10 års erfaring med at arrangere pakkerejser, så du kan trygt lægge din kommende rejse i vores hænder.

Vision Travel har CVR-nummer: 41940166

Vision Travel er medlem af Rejsegarantifonden med nummer: 3354

Vision Travels betingelser er baseret på Pakkerejseloven og sikrer alle kundens lovmæssige rettigheder. Derudover har vi en Tryghedsgaranti, som giver dig udvidede muligheder for ændring og afbestilling.