Rejsetema

Badeferie

Rejsegarantifonden nr. 1478

Afslapning på verdens flotteste kyster

Sol, saltvand, en god bog, en eksotisk udsigt og nul bekymringer... Lyder det godt? Så trænger du måske til en badeferie. En tur hvor du virkelig kan nyde livet og komme langt væk fra hverdagen. Det er det, en badeferie kan.

Vision Travel har et mindre udvalg af badeferier. Vi mener nemlig, at (selv) en badeferie skal være lidt ud over det sædvanlige. Derfor har vi ingen billige charterløsninger, der ligner hinanden. Hver af vores badeferier kan noget helt særligt, som adskiller sig fra enhver anden rejse.

Det kunne være den totale ubekymrethed, man får på en all inclusive-badeferie i Maldiverne. Det kunne også være en kulturel rundrejse, der blandt andet byder på afslapning ved strand eller pool, f.eks. på Bali i Indonesien. Eller en aktiv badeferie ved Amalfikysten, hvor du ror kajak ind i isolerede bugter og kan ligge der og slappe af.

Det får du på en badeferie med Vision Travel

  • Fly tur/retur fra Danmark m. bagage
  • Overnatning på særligt udvalgte hoteller
  • Vild luksus eller unikke boutique-hoteller
  • Privat transfer mellem lufthavne og destinationer
  • Udvidet ret til ombooking og aflysning med vores Tryghedsgaranti
Badeferie på Maldiverne
Icon / Afslapning
Afslapning
Icon / Luksus
Luksus
Icon / Tryghed
Romantik

Resort-ferie i Maldiverne - Ø-gruppen Maldiverne i Det Indiske Ocean er den ultimative destination for en badeferie med ren afslapning. Her bor du på et resort, der typisk ligger på sin egen private ø og tilbyder flere restauranter og aktiviteter på stedet. Du skal ikke røre en finger - bare nyde det.

Badeferie på Bali
Icon / Afslapning
Afslapning
Icon / Kultur
Kultur
Icon / Yoga
Yoga

Kulturel badeferie på Bali - Er du typen, der elsker sol og sand, men også gerne vil have oplevelser på rejsen? Så er en badeferie i Indonesien oplagt. Her kan du nyde flere skønne strandbyer og samtidig opleve Balis templer, risterrasser og spirituelle stemning. Kombiner f.eks. med en tur til bounty-øen Gili Meno.

Aktiv badeferie
Icon / Badeferie
Strand
Icon / Mad og drikke
Gastro
Icon / Kayak
Kajak

Aktiv badeferie - Er du frisk på en mere aktiv form for badeferie, anbefaler vi en kajakferie i Italien. Her sørger vi for udstyr og guide på smukke kajakture langs Amalfikysten, mens der også vil være tid på egen hånd til at ligge og dase, spise lækker mad og udforske de charmerende kystbyer.