Rejsetema

Cykelferie

Rejsegarantifonden nr. 1478

Natur-eventyr på to hjul

En cykelferie er den perfekte måde at opleve et større naturområde på en sjov og aktiv måde. Du kommer længere omkring end på en vandreferie og kan på den måde se mere på ferien. Samtidig har du fornøjelsen af at bevæge dig gennem naturen, få pulsen op og udforske mindre veje og stier, end det f.eks. er muligt på en rundrejse i bil.

Vision Travel arrangerer "selvguidede" cykelferier til en række lande i Europa, der byder på hver deres cykelegnede landskaber. Fælles for rejserne er, at du kører på egen hånd og dermed selv sætter tempoet. Kommer du forbi en lille café i vejkanten, kan du holde ind. Vil du udfordre dig selv på stigningerne, kan du sætte farten op.

Vi elsker bjerge og har derfor en del cykelrejser til Alperne. Den spektakulære bjergkæde breder sig over flere lande, så du kan både komme på en bjergrig cykelferie i Tyskland, ØstrigFrankrig og Italien. Men bare fordi du kører mellem tårnhøje bjergtoppe, betyder det ikke, at du skal være i særlig træning. Mange af vores ture er lavet, så alle kan være med.

Mallorca er også en favorit, når det kommer til cykelferier. Den populære ferieø byder nemlig på meget andet end overbefolkede sandstrande. Faktisk er store dele af kyststrækningerne vilde klipper, og store dele af øens indre er helt uturistet med store olivenlunde og små landsbyer.

Se alle vores cykelferier, og find den helt rette for dig. 

Det får du på en cykelferie med Vision Travel

  • En professionelt planlagt cykelrute med hyggelige hoteller
  • Transport af bagage mellem hotellerne
  • En dokumentmappe med alt det praktiske (kort, rutebeskrivelser, vouchers, billetter, kontaktinfo til hoteller og chauffører mm.)
  • En app med GPS, der også virker offline (fås på de fleste af vores ture)
  • Lokal service hotline 365 dage om året
  • Udvidet ret til ombooking og aflysning med vores Tryghedsgaranti

Transport tur/retur fra Danmark er inkluderet på nogle af vores cykelferier, men ikke alle. Vi kan altid tilføje det til de rejser, hvor det ikke er inkluderet fra start.

Cykelferie i Tyskland
Icon / Cykel
Cykling
Icon / Luksus
Luksus
Icon / Natur
Natur

Cykelferie i Tyskland - Vores naboland i syd har mange naturskønne områder, der egner sig til en cykelferie. Du kan køre mellem vinmarker og slotte langs Rhinen, eller du kan udfordre cykelbenene med smukke ture i bjergene i Bayern.

Cykelferie på egen hånd

Vision Travel arrangerer cykelferier på egen hånd. Vi kalder dem også for "selvguidede" rejser. Det vil sige rejser, at du cykler for dig selv og finder vej på egen hånd.

Nu tænker du måske, at det kræver en masse udstyr og cykelerfaring? Slet ikke. Vi sørger for alt det praktiske med rutebeskrivelser, kort og velkomstmøde på destinationen. Ønsker du at leje cykler gennem Vision Travel, kan du også det.

Bliv klogere på, hvad en cykelferie med Vision Travel indebærer.