Rejsetema

Cykelferie i Tyskland

Rejsegarantifonden nr. 1478

Storslåede cykelture i Tysklands bjerge og dale

Vores naboland i syd er et oplagt rejsemål for en cykelferie, hvis du vil cykle i fantastisk natur, og samtidig ikke vil rejse for langt. Det er f.eks. oplagt at køre selv eller tage toget på ferien til Tyskland. Men bare fordi der geografisk ikke er langt, vil du få helt fremme og store oplevelser på de tyske cykelstier.

Det gælder især, hvis du tager til det sydlige Tyskland. I regionen Bayern, som ligger længst mod sydøst og grænser op til Østrig, findes de tyske Alper, som inviterer til cykling i storslået bjerglandskab. Her kan du køre på gode stier i dalene mellem høje bjerge, forbi blanke søer og langs idylliske floder. 

Lidt længere nordpå, i området Pfalz, løber Rhine-floden. Også her kan du komme på en særdeles smuk cykelferie i Tyskland. Her er ikke lige så stejle stigninger - til gengæld bølger stierne op og ned gennem vinmarker og små, historiske byer, der ligger langs floden.

Uanset om du er til bjerge eller bakker, weissbier eller Riesling, vil en cykelferie i Tyskland helt sikkert få dig til at misunde vores naboer i syd.

Det får du på en cykelferie til Tyskland

  • En professionelt planlagt cykelrute med hyggelige hoteller
  • Transport af bagage mellem hotellerne
  • En dokumentmappe med alt det praktiske (kort, rutebeskrivelser, vouchers, billetter, kontaktinfo til hoteller og chauffører mm.)
  • En app med GPS, der også virker offline (fås på de fleste af vores ture)
  • Lokal service hotline 365 dage om året
  • Udvidet ret til ombooking og aflysning med vores Tryghedsgaranti

Transport tur/retur fra Danmark er ikke inkluderet på vores cykelferier i Tyskland, da det er oplagt at køre selv. Vi kan dog altid tilføje det, hvis du ønsker.

Cykelferie i Bayern i Tyskland
Icon / Cykel
Cykling
Icon / Natur
Natur

Bayerns bjerge - Du har sikkert hørt om cykelferie i Harzen, men hvis du vil se rigtige bjerge med sne på toppen og blanke bjergsøer, skal du til Bayern. Her venter Alperne på at blive udforsket på cykel, og med gode stier nede i dalene kan alle være med.

Cykelferie ved Rhinen i Tyskland
Icon / Historie
Historie
Icon / Tryghed
Romantik

Cykling langs Rhinen - Et andet vidunderligt område til en cykelferie i Tyskland er langs Rhine-floden. Særligt den del, der løber gennem delstaten Rheinland-Pfalz, har meget at byde på. Her kører du mellem vinmarker og middelalderbyer, og stierne i området gør turen let som en leg.

Cykelferie i Tyskland på egen hånd

Vision Travel arrangerer cykelferier i Tyskland på egen hånd. Vi kalder dem også for "selvguidede" rejser. Det vil sige rejser, at du cykler for dig selv og finder vej på egen hånd.

Nu tænker du måske, at det kræver en masse udstyr og cykelerfaring? Slet ikke. Vi sørger for alt det praktiske med rutebeskrivelser, kort og velkomstmøde på destinationen. Ønsker du at leje cykler gennem Vision Travel, kan du også det.

Bliv klogere på, hvad en cykelferie i Tyskland med Vision Travel indebærer.