Rejsetema

Golfferie

Rejsegarantifonden nr. 1478

Luksus-ferier på nogle af Europas bedste baner

Der er ikke noget bedre end at vågne på et lækkert hotel og spise en stor morgenmad i restauranten, velvidende at om lidt har man tee time, og så venter der ellers spil på 18 huller i høj sol. Sådan starter hver dag på en golfferie. 

Hos Vision Travel har vi et lille, men godt, udvalg af golfferier. Alle vores golfferier går til Mallorca i Spanien. Her er du nemlig garanteret tørt og lunt vejr fra april til oktober, og der er mange direkte fly til Palma de Mallorca, så det bliver ikke nemmere.

Vigtigst af alt kommer du til at spille på nogle fantastiske golfbaner på vores golfferier. Vi har et samarbejde med Arabella Golf Mallorca, som råder over fire baner, der ligger i samme område. En af dem er Mallorcas ældste og mest sagnomspundne golfbane, Golf Son Vida, som bl.a. har lagt græs til European Tour to gange. Derudover er der to andre 18-hulsbaner, som er blandt Europas bedste, og en træningsbane for dig, der vil forfine din stil. På alle vores golfferier kan du spille på disse fire baner.

Fælles for vores golfferier er også, at du bor på et luksuriøst hotel, hvor der er rig mulighed for at slappe af i smukke omgivelser og spise lækker mad.

Det får du på en golfferie med Vision Travel

  • Fly tur/retur fra Danmark, inkl. alm. bagage og golftaske
  • 7 nætter på et 5-stjernet hotel, inkl. morgenmad
  • 5 green fees på 4 forskellige baner
  • Valgfrihed ift. fordeling af green fees
  • Shuttle-service ml. hotellet og golfbanerne
  • Udvidet ret til ombooking og aflysning med vores Tryghedsgaranti

Her kan du bo på din gofferie

Alle hoteller på vores golfferier er 5-stjernede og tilbyder derfor al den luksus, der er forbundet hermed. Bortset fra det tilbyder hotellerne dog tre forskellige ophold.

Hvor Castillo er adults only og derfor oplagt til par, er Sheraton lidt mere familievenligt. St. Regis er for jer, der vil stå op med havudsigt og ikke gå på kompromis med noget.

Her kan du spille på din golfferie

Fra "European Tour"-spillere til nybegyndere - der er udfordringer for enhver på vores golfferier. Se alle de inkluderede baner her.