Rejsetema

Rundrejse på egen hånd

Rejsegarantifonden nr. 1478

Få store oplevelser i dit eget tempo

En rundrejse på egen hånd kan se ud på mange forskellige måder. Det kan være en bilferie, hvor du kører selv; en vandreferie, hvor du går for dig selv; eller en kulturel rundrejse, hvor du bliver transporteret rundt med privat transfer. Fælles for dem alle er, at du har flere stop på rejsen (= rundrejse), og at du rejser i dit eget private selskab uden guide (= på egen hånd).

Stort set alle vores rejser er rundrejser på egen hånd. Vi mener nemlig, det er sjovest at opleve verden med folk, man selv har valgt, fremfor en grupperejse med guide. Men det betyder ikke, at du står alene med planlægningen. Uanset hvilken rundrejse du drømmer om, fikser vi alt det praktiske: lejebil, privat transfer, vandre- eller cykelruter, hotelreservationer mm.

Se alle vores rundrejser på egen hånd her, og find din næste rejse.

Det får du på en rundrejse på egen hånd

  • Professionelt planlagt rute med unikke oplevelser
  • Overnatning på særligt udvalgte hoteller på alle destinationer
  • Arrangeret transport mellem forskellige destinationer (lejebil, privat transfer, billetter til offentlig transport e.l.)
  • Fly til og fra første og sidste destination (medmindre det giver mening at køre selv)
  • Udvidet ret til ombooking og aflysning med vores Tryghedsgaranti
Kør selv ferie
Icon / Roadtrip
Roadtrip

Kør selv-ferie - En måde at rejse rundt på egen hånd er i bil. Det giver dig friheden til at køre, når det passer dig, og gøre alle de stop på vejen, som du ønsker. I vores nabolande kan du ovenikøbet tage din egen bil med på rundrejsen.

Vandreferie på egen hånd
Icon / Aktiv
Vandring

Vandring på egen hånd - Du kan også tage en mere aktiv form for rundrejse på egen hånd. Den mest populære ferieform er en vandreferie. Her vandrer du på egen hånd, og så sørger vi for at transportere din bagage fra hotel til hotel. Det er den perfekte blanding af frihed og luksus.

Kulturel rundrejse på egen hånd
Icon / Kultur
Kultur

Kulturel rundrejse - Du kan også vælge en rundrejse på egen hånd, hvor fokus er på spændende kulturelle og kulinariske oplevelser og knap så meget på at være aktiv på ferien. Der er også bare nogle destinationer, hvor det ikke giver mening at køre selv, f.eks. på Bali i Indonesien, hvor vi arrangerer privat transfer på rejsen.