Rejsetema

Vandreferie

Rejsegarantifonden nr. 1478

Oplev verden til fods

Vandreferie er en fantastisk ferieform, fordi man oplever landskaber på helt tæt hold. Du kan dufte fyrretræerne, vinrankerne eller havluften, afhængigt af hvor du går. Du kan komme til steder, som ikke kan nås på andre måder end til fods. Og du vil opleve en ro, der både giver plads til nye tanker og samtaler i godt selskab.

Efter en aktiv dag i naturen kan du nyde aftenen i en spændende by, en hyggelig alpehytte eller måske et lækkert hotel med pool. Uanset hvilken stil du foretrækker, kan vi garantere, at aftensmaden smager bedre med let ømme ben.

En vandreferie med Vision Travel foregår på egen hånd. Det vil sige, at du er din egen guide. Vi arrangerer bagagetransport og udstyrer dig med masser af information og rutebeskrivelser hjemmefra. Du skal bare nyde turen.

Vi arrangerer vandreferier til nogle af Europas smukkeste destinationer. I Østrig og Tyskland kan du f.eks. vandre i de storslåede bjerglandskaber i Bayern og Tyrol. Er du mere til sydlandsk stemning og Middelhavs-cuisine, kan du tage på vandreferie i Italien eller Spanien. Her kan du glæde dig til alt fra Toscanas middelalder-romantik til Mallorcas flotte klippekyster.

Se alle vores vandreferier, og find den rette for dig.

Det får du på en vandreferie med Vision Travel

  • En professionelt planlagt vandrerute med hyggelige hoteller
  • Transport af bagage mellem hotellerne
  • En dokumentmappe med alt det praktiske (kort, rutebeskrivelser, vouchers, billetter, kontaktinfo til hoteller og chauffører mm.)
  • En app med GPS, der også virker offline (fås på de fleste af vores ture)
  • Lokal service hotline 365 dage om året
  • Udvidet ret til ombooking og aflysning med vores Tryghedsgaranti

Transport tur/retur fra Danmark er inkluderet på nogle af vores vandreferier, men ikke alle. Vi kan altid tilføje det til de rejser, hvor det ikke er inkluderet fra start.

Vandreferie i Tyskland
Icon / Familie
Familie
Icon / Natur
Natur
Icon / Tog
Togrejse

Vandreferie i Tyskland - Du behøver ikke rejse længere end til vores naboland for at opleve storslået natur. Tyskland byder på vandreferier med god vin langs Rhinen og dramatiske bjerge i Bayern. Det er nemt at køre dertil selv, og ellers hjælper vi gerne med fly eller tog.

Vandreferie i Italien
Icon / Mad og drikke
Gastro
Icon / Natur
Natur
Icon / Tryghed
Romantik

Vandreferie i Italien - At gå på Amalfikystens rå klippekyst eller mellem vinmarkerne i Toscana er en oplevelse for hele kroppen. Benene arbejder om dagen, og maven bliver forkælet med fantastisk mad og vin om aftenen.

Vandreferie på egen hånd

Vision Travel arrangerer vandreferier på egen hånd. Vi kalder dem også for "selvguidede" rejser. Det vil sige rejser, at du vandrer for dig selv og finder vej på egen hånd.

Nu tænker du måske, at det kræver kompas og en super stedsans? Bare rolig, det er ikke nødvendigt. Vi sørger for at klæde dig godt på med al praktisk information, og vi fragter din bagage fra sted til sted, så du bare skal fokusere på at nyde naturen og roen.

Bliv klogere på, hvad en vandreerie med Vision Travel indebærer.