Rejsetema

Vandreferie i Tyskland

Rejsegarantifonden nr. 1478

Smukke bjerge og vinmarker inden for køreafstand

En vandreferie i Tyskland lyder måske ikke som den mest eksotiske ferieform, men det kan den faktisk nemt være. For selvom vores naboland i syd kun er få timer fra alle Danmarks største byer, byder Tyskland på naturlandskaber, som langt fra ligner de danske.

Hos Vision Travel har vi en række vandreferier til Tysklands sydlige regioner: Rheinland-Pfalz, Baden-Württenberg og Bayern. 

Floderne Rhinen og Mosel er nogle af de mest populære områder til en vandreferie i Tyskland. Her vandrer man i bakket, men overskueligt terræn med smukke udsigter over både vand og bjerge. Oveni i det kan man få store kulturelle oplevelser med på vejen. Særligt på en vandreferie langs Rhinen findes et utal af slotte og borgruiner, som gør vandreferien ekstra eventyrlig. Og så er det hvidvinselskernes paradis, hvor man kan glæde sig til at drikke god, lokal Riesling til både frokost og aften.

I Bayern venter mere dramatisk landskab. Her er vi nede i de tyske Alper, hvor der kan være sne på bjergtoppene selv om sommeren, og hvor vandringen kan blive mere udfordrende. Søerne syd for München er helt magiske, og fra toppen af Tysklands højeste bjerg, Zugspitze, venter et storslået panorama.

Det får du på en vandreferie til Tyskland

  • En professionelt planlagt rute med hyggelige hoteller
  • Transport af bagage mellem hotellerne
  • En dokumentmappe med alt det praktiske (kort, rutebeskrivelser, vouchers, billetter, kontaktinfo til hoteller og chauffører mm.)
  • En app med GPS, der også virker offline (fås på de fleste af vores ture)
  • Lokal service hotline 365 dage om året
  • Udvidet ret til ombooking og aflysning med vores Tryghedsgaranti

Transport tur/retur fra Danmark er ikke inkluderet på vores vandreferier i Tyskland, da det er oplagt at køre selv. Vi kan dog altid tilføje det, hvis du ønsker.

Vandreferie i Tyskland kør selv
Icon / Roadtrip
Roadtrip
Icon / Tog
Togrejse

Kør selv-ferie - Det er oplagt at tage bilen eller toget til en vandreferie i Tyskland. Det tager f.eks. ikke mere end 12 timer fra grænsen til den allersydligste del af Tyskland, hvor der venter store naturoplevelser i Alperne. På den måde kan du ofte spare penge, og du kan eventuelt stoppe et par dage i Hamborg eller Berlin.

Vandreferie med børn i Tyskland
Icon / Familie
Familie
Icon / Aktiv
Vandring

Vandreferie med børn - Tyskland er en god destination, hvis du vil på vandreferie med børn. For det første er rejsen i sig selv ikke for lang. For det andet er der mange flotte områder med relativt flade stier. Og for det andet har de gode hoteller, hvor man kan have base på hele ferien.

Vinrejse vandreferie i Tyskland
Icon / Mad og drikke
Gastro
Icon / Kultur
Kultur

Vin, vin, vin - En vandreferie i Tyskland behøver ikke kun at være anstrengende. Den kan også byde på lange baner af den lækreste hvidvin fra omkringliggende vinmarker. Især i Rhine-dalen findes mange vingårde, hvor man både kan få rundvisninger og smagsprøver på vandreturene.

Vandreferie på egen hånd

Vision Travel arrangerer vandreferier på egen hånd. Vi kalder dem også for "selvguidede" rejser. Det vil sige rejser, at du vandrer for dig selv og finder vej på egen hånd.

Nu tænker du måske, at det kræver kompas og en super stedsans? Bare rolig, det er ikke nødvendigt. Vi sørger for at klæde dig godt på med al praktisk information, så du bare skal fokusere på at nyde naturen og roen.